23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Café åbner i gammel boghandel på Islands Brygge

Tre lokale fra Islands Brygge-området åbner nu café i de gamle boghandlerlokaler på Njalsgade.

Bag caféen står Tobias Faber, Tobias Vest Madsen og Dorte Jensenius, og de tre har store ambitioner for caféen, der i første omgang åbner som take away-butik i udgangen af juni 2013. Det skriver Bryggebladet.

Caféen sigter efter at kunne levere billige, sunde måltider til børnefamilier, og menuen kommer til at tage udspring i sous vide-teknikken, der gør det muligt at lave langtidsstegte retter under enkle former ved hjælp af en lang tilberedningstid ved lav varme i et vakuummiljø.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125